Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

NIMIC NOU LA PRIMĂRIE! PLOMBE ȘI COVORAȘE ASFALTICE PE MODEL HOGEA! NIMIC NOU LA PRIMĂRIE! PLOMBE ȘI COVORAȘE ASFALTICE PE MODEL HOGEA!
Până la marile asfaltări pe fonduri europene promise în campania electorală actuala conducere a Primăriei continuă blamatele „plombări și covorașe asfaltice “de pe vremea... NIMIC NOU LA PRIMĂRIE! PLOMBE ȘI COVORAȘE ASFALTICE PE MODEL HOGEA!

foto arhiva

Până la marile asfaltări pe fonduri europene promise în campania electorală actuala conducere a Primăriei continuă blamatele „plombări și covorașe asfaltice “de pe vremea lui Hogea, cu bani de la bugetul local.
Singura diferență este că firmele abonate la astfel de peticeli sunt acum altele…
Astfel, la data de 19 mai, prin procedură simplificată, Primăria Tulcea a încredințat un contract în valoare de 297535.04 RON firmei KRONSTARR BAU COMPANY din București, pentru „Întreținere, reparații îmbrăcăminți asfaltice prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică și execuția de covorașe cu mixtură asfaltică în Municipiul Tulcea “.

Primăria spune că „Lucrările ce urmează a fi executate au ca scop compensarea parțială sau totală a uzurii fizice și morale a îmbrăcăminților asfaltice, uzură datorată exploatării normale de lungă durată și acțiunii agenților de mediu. Prin realizarea acestor lucrări se vor îmbunătăți condițiile de transport asigurând accesul facil în zonă al serviciilor publice (salvare, pompieri, administrative), se vor diminua costurile de exploatare, impactul asupra mediului va fi redus și se va îmbunătăți semnificativ aspectul estetic și funcțional al zonelor reparate. Astfel aceste lucrări au ca scop fluidizarea traficului, sporirea siguranței traficului auto și pietonal, precum și satisfacerea numeroaselor solicitări ale cetățenilor. În acest sens, sunt prevăzute următoarele tipuri de lucrări: execuția de plombe cu grosimea de 4 cm, 5 cm și 6 cm, precum și covorașe cu grosimea de 4 cm, 5 cm și 6 cm
Se vor realiza următoarele lucrări: – Plombe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 4 cm – 752,00 mp – Plombe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 5 cm – 300,00 mp – Plombe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 6 cm – 500,00 mp – Covorașe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 4 cm – 205,00 mp – Covorașe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 5 cm – 1.410,00 mp – Covorașe cu mixtură asfaltică cu grosimea de 6 cm – 1.250,00 mp.

Firma KRONSTARR BAU COMPANY a mai câştigat alte contracte cu Primăria Tulcea:

Reparații, întreținere îmbrăcăminte asfaltică și întreținere drumuri pietruite din Municipiul Tulcea- 1.574.487,39 lei,

Reparații domeniul public strada Meduzei- 594.221,95 lei,

Reparații, întreținere îmbrăcăminte asfaltică și întreținere drumuri pietruite din Municipiul Tulcea- 1.574.487,39.