Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

NOUA DECLARAŢIE DE AVERE A PRIMARULUI: HOGEA A DONAT UN SPAŢIU COMERCIAL PE CÂND ERA ÎN AREST LA DOMICILIU! NOUA DECLARAŢIE DE AVERE A PRIMARULUI: HOGEA A DONAT UN SPAŢIU COMERCIAL PE CÂND ERA ÎN AREST LA DOMICILIU!
Pe când se afla încă în arest la domiciliu, în luna ianuarie, primarul Constantin Hogea, inculpate pentru luare de mită, s-a gândit probabil cum... NOUA DECLARAŢIE DE AVERE A PRIMARULUI: HOGEA A DONAT UN SPAŢIU COMERCIAL PE CÂND ERA ÎN AREST LA DOMICILIU!

avhPe când se afla încă în arest la domiciliu, în luna ianuarie, primarul Constantin Hogea, inculpate pentru luare de mită, s-a gândit probabil cum să îşi pună averea la adăpost, pe cât posibil.
Conform celei mai noi declaraţii de avere a primarului Hogea, publicată de Agenţia Naţională de Integritate, pe data de 29 ianuarie 2016 acesta a înstrăinat un spaţiu comercial prin donaţie către Hogea Sorin Alexandru, fiul său.
avhhAstfel, numărul proprietăţilor prezentate de Hogea în declaraţia de avere semnată în dată de 25 aprilie 2016 s-a redus la “doar” trei apartamente, două în Tulcea şi unul în Bucureşti, două case de locuit cumpărate (a dispărut cea moştenită!), trei terenuri intravilane, două extravilane şi două agricole.
La capitolul venituri Hogea a declarat suma de 21.066 lei că salariu, 12.143 lei obţinuţi de soţie din venituri ca PFA, activităţi de contabilitate şi 4100 de lei din arenda terenurilor agricole deţinute.