NOUL CONSILIER PPDD A INVENTAT LICEUL LA CARE ŞI-AR FI LUAT BACALAUREATUL!!!

Minciuna lui Badescu nu era necesara legal

Minciuna lui Badescu nu era necesara legal

Marian Claudiu Bădescu, propunerea PPDD pentru un post de consilier local al municipiului Tulcea a inventat un liceu la care ar fi absolvit bacalaureatul! Conform propriei prezentări, Bădescu ar fi absolvit anul trecut, în 2012 (deşi are o vârstă destul de coaptă), liceul „Condor “din Constantă. Un liceu care oficial nu există!

Bădescu, despre care cei care îl cunosc spun că de fapt nu a absolvit nici un liceu, a evitat să lămurească problema, motivând că se afla într-o discuţie şi nu poate da amănunte.

Legal, consilierii locali nu sunt obligaţi să fie absolvenţi de studii medii, însă în astfel de cazuri, este clar ce nivel de calificare au    personajele ce vor trebui să decidă soarta unor proiecte importante pentru tulceni.

 Bădescu, alături de Ionela Mazureac (o apropiată a prim-vicepresedintelui Stelian Gavrus) reprezintă propunerile PPDD pentru a-I înlocui pe cei doi consilieri excluşi din partid de fostul PDL-ist Liviu Cotârla, actual preşedinte al PPDD Tulcea şi deputat după. Redistribuirea mandatelor la nivel naţional.

Şomeri până la alegeri, cei doi ar fi fost recent angajaţi la cabinetul deputatului PPDD de Tulcea.

Culmea, Cotârla a declarat recent că excluderea celor doi, Ovidiu Ghionu şi Iordan Chiriac ar reprezenta o despărţire de doi PSD-isti, fără să menţioneze când se va despărţi PPDD şi de Liviu Cotârla şi îl va trimite la partidul mamă, PDL sau la partidul tată, PRM.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU CELE DOUA PROPUNERI ALE PPDD !