NUME NOI ÎN LUPTA PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR LA TULCEA

PRIMLa bursa zvonurilor politice apar nume noi ce ar viza scaunul de primar al municipiului Tulcea. Cel puţin la nivel de intenţie, pentru că până vara viitoare mulţi vor termina benzina, fondurile, etc.
Un nume surpriză pe care cei de la UNPR l-ar dori se pare că şi candidat este Virgil Munteanu, fost guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Aici însă nu este decis domnul Munteanu, care are destulă treabă în calitate de expert de mediu… la fel cum alte zvonuri o dau ca şi candidata din partea UNPR pe doamna Anişoara Radu, ea fiind de altfel prezenta şi pe lista de potenţiali candidate într-un aşa zis sondaj de opinie realizat de câţiva subordonaţi ai Primăriei Tulcea.
Un alt nume surpriză ce s-ar putea regăsi pe lista candidaţilor, că independent, este Nicolae Bibu. Omul de afaceri a mai trecut prin administraţia publică locală, ocupând postul de consilier local din partea PDL, post din care a demisionat.
Până când se va lămuri şi problema candidaţilor PNL şi PSD, precum şi poziţia din care va candida actualul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Lucian Simion, pana în momentul de faţă singurul candidat bătut în cuie, lansat oficial cu mult înainte de arestarea primarului Hogea, este independentul Doru Şchiopu, liderul Sindicatului Navaliştilor.