Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

O femeie a decedat în urma unui incendiu în localitatea Victoria O femeie a decedat în urma unui incendiu în localitatea Victoria
În cursul acestei dimineți două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, au intervenit în localitatea Victoria din județul Tulcea pentru limitarea și stingerea... O femeie a decedat în urma unui incendiu în localitatea Victoria

În cursul acestei dimineți două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, au intervenit în localitatea Victoria din județul Tulcea pentru limitarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au procedat pentru localizarea incendiului, iar o echipă de pompieri a pătruns în locuință pentru recunoaștere și salvare.
Din păcate, în interior a fost găsită o victimă de sex feminin, fără semne vitale.

Pagubele produse de incendiu au fost limitate la două camere din locuință.
Persoana decedată era proprietara gospodăriei și avea vârsta de 71 de ani.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Pompierii tulceni vă recomandă să nu lăsați lumânări aprinse și nesupravegheate! Dacă aprindeți lumânări, este recomandat ca acestea să fie puse intr-o farfurie întinsă cu puțină apă. În cazul în care lumânarea cade din suport ori se consumă, aceasta se va stinge la contactul cu apa din farfurie.
Nu lăsați surse de foc nesupravegheate și stingeți-le înainte de a vă duce la culcare.
*FOCUL PRODUCE VICTIME! PROTEJAȚI-VĂ PE VOI, PE CEI DRAGI ȘI CĂMINUL!*

ISU Tulcea