O firmă din Cluj va demola Sala Sporturilor din municipiu

Pe data de 7 aprilie  SEAP a publicat numele căștigătorului procedurii achiziției pentru „Proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari de desfiintare a Salii PolivalenteTulcea“. Este voba de firma SMZ IMPEX din Cluj Napoca, în asociere cu proiectanții PROIECT CONSTREX CONSULTING SRL și NDA7 PROIECT, valoarea contractului fiind de 712.000 lei. După demolare urmează demararea construirii unei săli moderne, cu finanțarea Companiei Nationale de Investitii.

Obiectul contractului atribuit constă in servicii de proiectare, asistență tehnica din partea proiectantului si executia lucrarilor de desfiintare a Salii Polivalente (C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7) Municipiul Tulcea. Activităţile contractului: I.Proiectare -Elaborarea documentaţiei tehnico-economice pentru desfiinţare: – Proiect pentru Autorizarea executării lucrărilor de Desfiinţare – PAD; – Documentaţii pentru obţinerea avizelor, acordurilor; – Proiect de organizare a execuţiei lucrărilor de desfiintare – P.O.E. – Proiect tehnic de execuţie lucrari de desfiintare, Detalii de execuţie lucrarri de desfiintare – P.T., D.D.E.; – Programul de control pe faze determinante vizat de Inspectoratul Judeţean în Construcţii ; – Proiect Planul de securitate şi sănătate în muncă; II. Execuţie lucrări de desfiinţare: – debranşarea temporară la limita de proprietate şi îndepărtarea traseelor de alimentare din interiorul incintei pentru reţelele de apă, canalizare, gaze naturale şi electricitate; – demolarea construcţiilor existente; – decopertarea platformelor III. Asigurarea asistenţei tehnice pe perioada execuţiei lucrărilor de desfiinţare: – asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de la obţinerea avizelor, Autorizaţiei de desfiinţare, execuţiei lucrărilor de desfiinţare până la recepţia lucrărilor de desfiintare.

La propunerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Guvernul a adoptatat o hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ce privesc construirea salii polivalente din municipiul Tulcea. Proiectul se va derula prin intermediul Companiei Nationale de Investitii (CNI), valoarea finala fiind de aproximativ 119 milioane de lei.

„In locul actualei sali, care functioneaza din 1974 si care va fi demolata, va fi construita o noua sala polivalenta in municipiul Tulcea. Sala va avea 4.500 de locuri, va fi amenajata conform standardelor pentru utilizare multifunctionala, pentru organizarea de competitii sportive si manifestari cultural-artistice.

Este o investitie dorita de toti tulcenii, o investitie care va insemna un reviriment al sporturilor de sala, un obiectiv a carui necesitate am sustinut-o permanent la Guvern. Odata cu aprobarea indicatorilor tehnico-economici intram in linie dreapta in ceea ce priveste procedura de demarare a lucrarilor la aceasta investitie. Ma bucur sa aduc inca o data ca argument faptele pentru ca vorbim de un obiectiv asumat in fata tulcenilor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
16 + 9 =