Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Oglinzi rutiere în intersecţiile cu vizibilitate redusă din municipiu.IATĂ UNDE SE MONTEAZĂ Oglinzi rutiere în intersecţiile cu vizibilitate redusă din municipiu.IATĂ UNDE SE MONTEAZĂ
Primăria va monta oglinzi rutiere în intersecţii cu vizibilitate redusă, fiind deja identificate şi aprobate mai multe locaţii. Conform viceprimarului Petre Marinescu, deja s-a... Oglinzi rutiere în intersecţiile cu vizibilitate redusă din municipiu.IATĂ UNDE SE MONTEAZĂ

oglinziPrimăria va monta oglinzi rutiere în intersecţii cu vizibilitate redusă, fiind deja identificate şi aprobate mai multe locaţii.
Conform viceprimarului Petre Marinescu, deja s-a dat avizul pentru amplasarea acestor oglinzi, după discuţii şi consultări cu serviciile din subordine şi instituţiile cu atribuţii în domeniu.
„Rolul acestor oglinzi este de a asigura vizibilitate mai bună în intersecţiile cu probleme. Încercam să oferim posibilitatea conducătorilor auto de a se asigura corespunzător în intersecţiile lipsite de vizibilitate” a declarat viceprimarul Petre Marinescu.