Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Opinie: „S-a găsit sentimente de frustrare la peneleu…” Opinie: „S-a găsit sentimente de frustrare la peneleu…”
Conferința mare la pnleu pe Concordiei, peste drum de biserică. Mai mulți vorbitori de partid decât ziariști, deci practic cam toți toți pe același... Opinie: „S-a găsit sentimente de frustrare la peneleu…”
N.A.Doar textul din această poză este un pamflet...

N.A.Doar textul din această poză este un pamflet…

Conferința mare la pnleu pe Concordiei, peste drum de biserică. Mai mulți vorbitori de partid decât ziariști, deci practic cam toți toți pe același ștat de plată.

Vorbe si iar vorbe, darea de seama (de fapt băgare în seama) a doamnei subprefect, obligată, parcă, să fie prezentă, marile proiecte ale primarului Ilie de pe facebook (să știți că ..va fi asfaltat, serios vorbesc), mărețele planuri ale parlamentarilor liberali și,…și…problema d-nei Asli-Aișe Mierlă. Bineînțeles, păi cum altfel!
Adevăratul scop al conferinței a fost să se pună iar pe tapet problema secretarului de prefectura, cu amenințări voalate către PSD. Să i se demonstreze protejatei d-lui Gudu , că nu este abandonata și,..că cavalerul,…continuă să se lupte pentru ea. Offf, ce ți-e și cu sentimentalismul asta! Pardon, cu politica asta, am vrut să scriu.
Acu, e normal să se ferească de întrebări, poate că unii nu-i suportă nici pe Ciucă, nici pe Bode, eu am fost coleg de facultate cu dna Sercan, lucrez în privat, cu președintele Teodorescu se întâlnește mai des Iliuță, dacă își doresc soptirea problemelor doar în semi anonimat , e doar treaba liberalilor locali.
Orice ar mima, că face,că drege, echipa câștigătoare, PNL-ul de la Tulcea e pe tobogan
De ce se duce in cap PNL-ul condus de Ilie și de echipa câștigătoare? Pentru că aici i-a adus ilustrul conducător. Primarii liberali nu mai vor să-i vadă, bine, nici nu au cum pentru că nici Ilie nu vrea să-i vadă. Chiar așa, la ultimul bal liberal au fost doar 3 (TREI) primari. Oricum îi știu toți repertoriul lui Ilie, mă gândesc, poate sunt sătui de acorduri false…
Și ca să vedeți cât de urât lucrează oamenii ăștia, să vedeti că metehnele PDL-iste rămân adânc înrădăcinate, în țimp ce mândrul nepot deputat se dă de ceasul morții să-și pună ‘protejata’ pe scaunul de la Prefectura, (el altă treabă efectiv nu are), unchiul lui, fostul deputat, prefect și șef de fermă, Vasile Gudu, umblă deja pe la primarii liberali, prin județ, ca să-i facă încă, o dată, pârtie nepotului și să-l elimine pe Șișcu.
Că cutume, că-i ajunge, că nepotul lui e mai tânăr, că Șișcu e fost PNL-ist adevărat..șamd. Ăstia-s PDL-iștii vopsiți în galben, nimic nu-i schimbă, nici frica de DNA!
PNL Tulcea, aterizare ușoară!