“Opoziția promite deja tăieri salariale, anularea creșterii punctului de pensie, disponibilizări în masă“

Deputatul PSD Tulcea Anișoara Radu a declarat în cadrul conferinței de presă organizată vineri la sediul partidului că mediul de afaceri dar și bugetarii ar trebui să analizeze cu atenție anunțurile venite din tabăra liberală legate de potențiale disponibilizări în masă, anularea creșterii punctului de pensie sau creșterea impozitului pe salarii.
„Garantez că această moțiune a opoziției parlamentare nu are sorți de izbândă pentru că nu este susținută de argumente, de un program de guvernare concret, coerent, că nu auzim decât vocile unor apropiați ai guvernului din umbră al opoziției care ne vorbesc despre tăieri salariale, despre anularea creșterii punctului de pensie care a intrat în plată de la 1 septembrie, despre disponibilizări în masă, creșterea TVA de la 19 la 23%, despre creșterea impozitului pe salarii prin creșterea progresivă sau printr-o “regionalizare” peste noapte cu desființarea multor județe și a peste 2000 de comune.
Dragoș Anastasiu spune că susține mediul de afaceri dar propunerile cu care vine afectează chiar mediul de afaceri, în primul rând micii întreprinzători. Mi se pare aberant felul în care deja se pregătesc să guverneze cei care au inițiat această moțiune de cenzură.
Eu nu cred în această moțiune! Mai mult decât atât, cred că românii vor vota în mod raţional la alegerile prezidențiale din acest an, pentru candidatul care chiar se gândește la fiecare român. Și acesta este candidatul PSD, un partid care va rămâne unit, indiferent de provocări “a declarat deputatul Radu Anișoara.