Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Opoziţie, haine grele: deputaţii liberali se plâng ca sunt ignoraţi în Parlament! Opoziţie, haine grele: deputaţii liberali se plâng ca sunt ignoraţi în Parlament!
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată vineri la sediul PNL, deputații tulceni Vasile Gudu şi George Şişcu s-au declarat nemulţumiţi de faptul că... Opoziţie, haine grele: deputaţii liberali se plâng ca sunt ignoraţi în Parlament!

pnldepÎn cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată vineri la sediul PNL, deputații tulceni Vasile Gudu şi George Şişcu s-au declarat nemulţumiţi de faptul că toate amendamentele propuse la buget în plen le-au fost respinse.
„Am propus 14 amendamente ce vizează lucrări edilitare în localităţi din judeţul Tulcea (străzi, reţele de alimentare cu apă şi canalizare, lucrări de consolidarea unor clădiri de interes public, etc). Colegii PNL, PMP şi USR au votat pentru, dar majoritatea a respins toate aceste amendamente. A fost respins chiar şi amendamentul prin care am solicitat sumele necesare finalizării sediului Episcopiei. Majoritatea PSD-ALDE nu a fost de acord şi nici acest proiect nu a trecut la votul în plen “a transmis deputatul Vasile Gudu.
La rândul său deputatul George Şişcu s-a declarat nemulţumit de faptul că mai multe amendamente ce vizau infrastructura din oraşul Babadag au fost respinse..