„ORBAN SE POZEAZĂ CU PROIECTELE PSD DIN JUDEȚUL TULCEA, ÎN LIPSA UNOR REALIZĂRI LIBERALE “

Vizita la Tulcea a premierului Ludovic Orban a fost catalogată de deputatul PSD Tulcea Anișoara Radu drept una „logică “din punct de vedere electoral:
„La guvern premierul Orban nu se putea lăuda cu mare lucru, poate doar cu pozele de petrecere. Singurele proiecte vizibile sunt cele implementate de Guvernul PSD, așa că e logic că a venit să se pozeze cu ele, cu ceva palpabil.
Podul de peste Dunăre, trecerea RO-RO de la Isaccea, proiectul drum expres Tulcea- Constanța, toate sunt proiecte inițiate și susținute de președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, cu sprijinul tuturor miniştrilor social democrați. Mă bucur că președintele PNL, primul ministru Ludovic Orban a renunțat la clasicele poze cu maimuța, cu chitara sau cele de petrecere și a venit la Tulcea să se pozeze cu proiecte serioase inițiate de PSD, e un semn că apreciază activitatea și realizările noastre pentru județul Tulcea și munca pe care a depus-o președintele Consiliului Județean pentru urnirea acestor proiecte. Sincer ne-am dori ca Orban să vină să se laude cu proiectele inițiate de liberali pentru susținerea mediului de afaceri, a turismului deltaic, grav afectate de pandemie, dar din păcate nu există vești bune în aceste domenii, ca și în multe altele “a declarat deputatul tulcean Anișoara Radu.