Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

P.M.P.TULCEA, ALĂTURI DE CANDIDATUL TRAIAN BĂSESCU LA CONSTANȚA P.M.P.TULCEA, ALĂTURI DE CANDIDATUL TRAIAN BĂSESCU LA CONSTANȚA
Preşedintele Traian Băsescu, cel care deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai a.c., a fost prezent, sâmbătă,... P.M.P.TULCEA, ALĂTURI DE CANDIDATUL TRAIAN BĂSESCU LA CONSTANȚA

Preşedintele Traian Băsescu, cel care deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai a.c., a fost prezent, sâmbătă, 4 mai, la Constanţa, pentru a susţine o conferinţă de presă regională, prima organizată în debutul campaniei electorale.
La întâlnirea cu mass media, care a avut loc la sediul PMP, Traian Băsescu, secondat de Simona Vlădica (locul 5 pe lista pentru PE), de Claudiu Palaz, preşedintele organizaţiei din Constanţa şi de Dorel Onaca, a afirmat:, PMP vine cu un program european. La experienţa pe care o am, nu-mi permiteam să vin cu un program falsificat’’ (…), Nu despre pensii şi salarii este vorba în această campanie electorală “- a spus Traian Băsescu, subliniind că PE nu se ocupă cu astfel de chestiuni, referire şi la faptul că mulţi dintre liderii politici nu se obosesc să explice românilor ce înseamnă PE.
Traian Băsescu a mai vorbit despre lista PMP, despre viitorii europarlamentari PMP, ce şi cum vor face şi a punctat principalele problemele interne şi externe cu care se confruntă UE, referindu-se la securitatea Uniunii şi la Armata UE, care să fie una complementară NATO. La capitolul securităţii europene, o problemă o constituie fricţiunile dintre UE şi SUA, care se adâncesc, lucru care trebuie reparat rapid.
Alte aspecte pe care europarlamentarii PMP le vor supune discuţiilor în vederea soluţionării lor, în PE, sunt legate despre şomajul ridicat în rândul tinerilor din UE, de aproximativ 3,3 milioane, despre spaţiul Schengen şi despre migraţie.,
PMP nu va fi de acord cu transformarea UE într-o uriaşă moschee. Migranţii să respecte valorile creştine şi europene, reversul fiind expulzarea care trebuie făcută chiar şi în masă. “- a mai spus Traian Băsescu.
Echipa de jurnalişti din Tulcea a fost însoţită la Constanţa de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Tulcea, Victor Tarhon.

Biroul de presă al PMP Tulcea