„P.N.L. are oameni capabili, cu soluții, cu expertiză, care pot forma un guvern de salvare națională, după dezastrul guvernelor PSD“

Deputatul PNL Tulcea George Șișcu este de părere că moțiunea de cenzură ce va fi votată joi va trece și că prioritățile în acest moment sunt salvarea României și implementarea cât mai rapidă a unor măsuri care să aducă normalitatea în țară.
„Partidul Național Liberal are destui oameni capabili, cu soluții, cu expertiză, care pot forma un guvern, să îi spunem așa, de salvare națională, după dezastrul guvernelor PSD. Eu cred că la moțiune în joc este România, nu un partid sau altul, un guvern sau altul, este un moment important pentru țară, poate chiar un moment istoric!
Din păcate am văzut cum suntem priviți în cancelariile europene, prin prisma reprezentanților trimiși de Guvern, vedeți cazul Rovana Plumb și nu numai…
Sper ca ziua moțiunii să fie un moment în care fiecare coleg parlamentar să se privească în oglindă, să își aducă aminte că înainte de toate suntem romani și suntem aleși, trimiși în Parlament ca să lucrăm pentru binele țării în primul rând.
După cum se precizează în textul moțiunii, duminică, 26 mai 2019, românii au votat într-un mod covârşitor cea mai legitimă moţiune de cenzură împotriva celei mai toxice guvernări din ultimii 30 de ani! În 26 mai, românii au spus un DA categoric pentru o Românie normală şi un NU categoric discursului şi acţiunilor anti-europene şi anti-justiţie ale PSD! Sancţiunea împotriva PSD şi împotriva Guvernului vine direct de la cetăţeni, care au spus răspicat că nu mai vor un guvern incapabil să ducă ţara spre bine şi care are o singură prioritate făţişă – atacurile permanente la adresa justiţiei.
În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă, au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept! În 26 mai 2019, PSD a reuşit să ne unească pe toţi, pe cei de acasă şi din străinătate, ca să ne salvăm ţara din mâinile PSD şi am reuşit! Cred că vom reuși și pe 10 octombrie! “a declarat deputatul liberal George Șișcu.