Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Pacienti preluaţi şi transportaţi în siguranţă de pompierii tulceni Pacienti preluaţi şi transportaţi în siguranţă de pompierii tulceni
  Astăzi, ora 10.30,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,DELTA” al judeţului Tulcea, a fost solicitat prin numărul de urgenţă 112, să intervină pentru... Pacienti preluaţi şi transportaţi în siguranţă de pompierii tulceni

 

Astăzi, ora 10.30,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,DELTA” al judeţului Tulcea, a fost solicitat prin numărul de urgenţă 112, să intervină pentru a prelua din localităţile Victoria  şi Beştepe , două persoane  care necesitau asistenţă medicală de urgenţă.

Echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Tulcea s-au deplasat, cu  o autoutilitară cu tracţiune integrală 6x 6, o autoşenilată, o autospecială pentru transport victime multiple aparţinând ISU Iaşi şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea, în cele două localităţi şi iau preluat pe cei doi transpotându-i în siguranţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

De asemenea, tot în după amiaza acestei zile , pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină  în localităţile Isaccea şi Niculiţel pentru a prelua două persoane care  necesită asistenţă medicală.