Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Preşedintele PSD Tulcea, deputatul Horia Teodorescu a donat recent suma de 3500 lei în contul tinerei Adela Denisov, eleva de la Licel Grigore Moisil...

Preşedintele PSD Tulcea, deputatul Horia Teodorescu a donat recent suma de 3500 lei în contul tinerei Adela Denisov, eleva de la Licel Grigore Moisil ce suferă de leucemie.

„Este o donaţie în nume propriu în valoare de 3500 de lei.Am fost impresionat de povestea tristă dar şi foarte emoţionat de gesturile colegilor acestei fete, care au luptat pentru ea, nu au stat să o compătimească ci au organizat diverse evenimente, au făcut ceva pentru a o salva, şi iată că s-a reuşit. Celor care consideră acest gest ca pe unul de campanie politică, le cer categoric să doneze şi ei oricât au posibilitatea, eu le voi strânge mâna, apoi după ce vor dona, pot să critice cât vor, important este să ajutăm mai întâi.Sunt tată şi ştiu ce înseamnă un copil pentru părintele lui“ a declarat Horia Teodorescu, care a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă extrasul de cont care adevereşte donaţia.

Senatorul Belacurencu, sprijin pentru un bolnav din Babadag

Şi senatorul PSD Trifon Belacurencu a continuat seria actelor caritabile, contribuind cu suma de 3000 de lei la ajutorarea unui bolnav din Babadag.Beneficiarul,Ion Şerban, este bolnav de diabet şi arterită, având ambele picioare amputate de la copsă.

„Donaţia s-a făcut în prezenţa doamnei Ioanidis, referent pe probleme de asistenţă socială din cadrul Primăriei Babadag şi a domnişoarei Serban Aurelia, fica bolnavului pentru care am făcut donaţia.

În zilele următoare domnul Serban Ion va fi externat din Spitalul Judeţean Tulcea, unde acum circa o săptămână i-a fost amputat şi al doilea picior de către domnul doctor Râşnoveanu.Săptămâna viitoare mă voi deplasa la Babadag pentru a mă interesa de starea în care se afla bolnavul şi voi solicita toate datele pentru a-l ajuta să-şi procure un cărucior pentru deplasare“ ne-a declarant senatorul Trifon Belacurencu.