PARTIDUL ECOLOGIST ȘI-A PREZENTAT CANDIDATUL PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR

Partidul Ecologist are în premieră  filială și candidați în județul Tulcea. Prezentarea oficială a avut loc sâmbătă la marginea municipiului, într-un cadru natural asortat cu doctrina partidului, oratori fiind Ionel Stan, preşedinte al filialei judeţene PER, candidatul la funcția de primar al municipiului Tulcea, Dragoș Simion iar ca invitați Corina Martin, candidata PER la Primăria Constanţa şi prim-vicepreşedintele PER, Daniel Moraru.
Episodul cel mai important l-a constituit lansarea candidatului la Primărie, Dragoș Simion, om de afaceri în domeniul transporturilor, cu experiență în zona asigurărilor și fost director de cancelarie în cadrul Instituției Prefectului Tulcea în mandatul prefectului Lucian Furdui.
„Vreau să vă mulţumesc pentru această onoare! Faptul că m-aţi ales să reprezint partidul pentru a intra în bătălia electorală mă onorează şi mă motivează. Chiar dacă până acum nu am mai făcut politică, am hotărât să mă implic… şi m-am regăsit în PER.
Am decis împreună cu colegii mei, să punem în slujba cetăţenilor toată experienţa noastră acumulată până în prezent, pentru că vrem să transformăm municipiul Tulcea, atât pentru noi, cei contemporani, cât şi pentru copii, pentru că ei sunt viitorul.
Ideea e că timp de 30 de ani, politica şi administraţia s-a făcut haotic, doar în folosul celor aleşi sau numiţi. E timpul să schimbăm această problemă gravă a societăţii. E timpul că omul, cetăţeanul, să fie pus pe primul loc. Să nu uităm că un primar este un angajat al cetăţenilor şi trebuie să dea socoteală tuturor celor pe care-i reprezintă şi l-au ales pe acea funcţie! – a declarat Dragoş Simion
Noi nu ne-am propus să ne batem cu nimeni! Noi vom arăta că se poate şi altfel. Noi, vom construi! Oamenii sunt sătui de jocuri politice şi de înţelegeri pe sub masă. Trebuie să fim transparenţi, direcţi, să spunem lucrurilor pe nume şi să implicăm cetăţenii în tot ce înseamnă decizii majore pentru oraşul nostru!
Sunt tulcean din tată-n fiu şi nu voi pleca niciodată de pe meleagurile unde au trăit înaintaşii mei! Voi arăta oamenilor din jur că împreună vom putea face lucruri multe şi bune. Important e să vrei, iar echipa mea… vrea! Dacă şi tulcenii vor, atunci treaba este pe jumătate rezolvată!” a mai precizat Dragoş Simion.