Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Partidul Liberal Reformator are deja organizaţii în toate localităţile din judeţ Partidul Liberal Reformator are deja organizaţii în toate localităţile din judeţ
Partidul Liberal Reformator are deja organizaţii în toate localităţile din judeţ, a declarat preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Paul Cononov. „Desigur că deocamdată aceste... Partidul Liberal Reformator are deja organizaţii în toate localităţile din judeţ

Partidul Liberal Reformator are deja organizaţii în toate localităţile din judeţ, a declarat preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Paul Cononov.
„Desigur că deocamdată aceste organizaţii sunt tot cu conduceri interimare, până la alegeri. Până la conferinţa judeţeană mai avem ceva de lucru, atunci vom depăşi statutul de interimat al conducerii, sper că undeva în vara vom finaliza procedurile de alegeri în toate organizaţiile “a declarat preşedintele Cononov.
„Se lucrează în judeţ, avem oameni de calitate care au venit alături de PLR, o dovadă a încrederii de care ne bucurăm este faptul că partidul a crescut în sondaje, fiind pe locul trei “a declarat şi vicepreşedintele Petre Badea, consilier judeţean.
Legat de anunţată fuziune dintr PLR şi PC Cononov a declarat că deja la nivel local s-au purtat discuţii, au avut loc întâlniri constant şi nu există absolut nici o neînţelegere.
„Fuziunea va fi un lucru benefic, am convingerea că fuziunea se va concretiza la congres, rămâne de văzut forma finală a statutului şi programul politic ce va fi pus la punct “.