Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Astăzi a avut loc şedinţa de alegeri în cadrul Organizaţiei Municipale Tulcea a Partidului Poporului, preşedinte fiind ales Ovidiu Ghionu, manager al Bibliotecii Judeţene...
Ghionu, preşedinte al Municipalei PP

Ghionu, preşedinte al Municipalei PP

Astăzi a avut loc şedinţa de alegeri în cadrul Organizaţiei Municipale Tulcea a Partidului Poporului, preşedinte fiind ales Ovidiu Ghionu, manager al Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna“ din Tulcea.

Cei 124 de membri cu drept de vot prezenţi la conferinţă au votat aproape în unanimitate, cu doar 2 voturi îmoptrivă, singurul candidat înscris pe lista pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale, Ovidiu Ghionu.

În vârstă de 38 de ani, Ghionu este manager al bibliotecii judeţene, de profesie economist, absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti.

„Membrii organizaţiei mi-au dat girul deoarece la momentul în care au ajuns la noi la sediu am discutat cu fiecare, le-am explicat că trebuie să muncim, să explicăm electroratului că suntem oameni serioşi şi că în sfârşit vom face ordine, vom face ceea ce nu au fost în stare să facă nici cei de la PSD şi nici cei de la PDL: în principal să asigurăm un trai decent populaţiei“, a declarat noul preşedinte, care probabil va candida şi la funcţia de primar al municipiului Tulcea.