PATRU BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

foto arhiva

La data de 9 mai a.c, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au reținut patru bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 1 mai a.c, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 30.04/01.05.2018, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o stână din localitatea Isaccea, județul Tulcea, ar fi agresat un angajat, l-ar fi imobilizat, apoi aceștia ar fi sustras mai multe animale, în valoare de peste 6.000 lei.
În cadrul cercetărilor efectuate cu operativitate, la aceeași dată, polițiștii tulceni au identificat trei bărbați de 24 ani și 28 de ani, doi din municipiul Tulcea și celălalt din orașul Babadag, care ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.
De asemenea, la scurt timp, polițiștii au identificat cei 44 de miei și 2 ovine la domiciliul bărbatului de 28 de ani, din orașul Babadag. Prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat ulterior părții vătămate.
În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au identificat un alt bărbat de 24 de ani, din localitatea Isaccea, județul Tulcea, care ar fi participat alături de ceilalți trei bărbați la comiterea infracțiunilor din noaptea de 30.04/01.05.2018.
La data de 9 mai a.c, cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
Ieri, 10 mai a.c, Judecătoria Măcin a emis mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați pe o perioadă de 30 de zile, iar pentru cel de-al patrulea bărbat din localitatea Isaccea, instanța de judecată a dispus arestul la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.