Patrulă de jandarmi solicitată de un agent de pază care a depistat o persoană cu bunuri sustrase dintr-un supermarket

Luni, 25 mai a.c., în jurul orei 15.00, un agent de pază de la un supermarket din municipiul Tulcea a reclamat, prin serviciul unic de urgenţă „112”, că o persoană a sustras diverse bunuri.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie  care a verificat cele reclamate, prilej cu care a identificat un bărbat care avea asupra sa un recipient cu var lavabil cumpărat din supermarket, iar în interiorul acestuia se afla un produs ambalat într-o pungă, a cărui provenienţă nu a fost justificată.

Din primele verificări, a reieşit faptul că V. Ilie de 53 ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea, a sustras şi trecut de casa de marcat, un disjunctor electric în valoare de 145 lei.

Celui în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru ,, Furt” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. (1), Cod Penal, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului  centrului comercial.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE