Patzaichin, atacat de președintele unei organizații USR, după decizia conducerii centrale a USR Plus privind desemnarea guvernatorului!

Vestea că guvernatorul ARBDD nu va fi o marioneta numită politic la nivel local, așa cum își doreau unii, a stricat planurile unor personaje care acționează în zona Deltei Dunării și își frecau palmele anunțând ca vor beneficia de protecție maximă, în unele cazuri legate de braconaj, sau de susținere pentru obținerea unor facilități, acces la terenuri, avize de mediu, vor scăpa de controale la pensiuni etc.

Atacurile la adresa lui Ivan Patzaichin vin inclusiv din zona politica, culmea, chiar din zona USR!

Știrea ca la nivel central conducerea  USR Plus i-a încredințat lui Ivan Patzaichin sarcina să formeze un grup consultativ reprezentativ pentru Delta Dunării, grup consultativ ce va avea rolul de a stabili mandatul viitorului guvernator a stârnit atacuri la adresa marelui campion Ivan Patzaichin chiar și din zona politică, culmea, din zona USR.

Astfel, președintele USR Sulina, Mirel Constantin, a transmis chiar pe pagina președintelui Plus, Dacian Cioloș, că :” Ivan Patzaichin membru în comisia de desemnare a guvernatorului ARBDD este sinonim cu lupul paznic la oi”.

Așteptăm și punctul de vedere al conducerii județene USR Tulcea, legat de decizia de desemnare a lui Ivan Patzaichin și vom afla dacă și conducerea județeană susține atacurile la adresa acestuia.