Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PE LÂNGĂ DESZĂPEZIRE, VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ŞI SERVICIUL MANAGEMENT PROIECTE CU FINANŢARE EXTERNĂ! PE LÂNGĂ DESZĂPEZIRE, VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ŞI SERVICIUL MANAGEMENT PROIECTE CU FINANŢARE EXTERNĂ!
Pe principiul unde merge una merg şi două, după ce a fost desemnată să coordoneze activitatea de deszăpezire din municipiu a preluat şi coordonarea... PE LÂNGĂ DESZĂPEZIRE, VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA VA COORDONA ŞI SERVICIUL MANAGEMENT PROIECTE CU FINANŢARE EXTERNĂ!

GUNOIPe principiul unde merge una merg şi două, după ce a fost desemnată să coordoneze activitatea de deszăpezire din municipiu a preluat şi coordonarea Serviciul Management Proiecte cu Finanţare Externă, un serviciu ce s-a remarcat mai mult prin repetatele veniri şi plecări de personal. Dincolo de aceste noi atribuţii însă activitatea cotidiană continua în acelaşi ritm, după cum spune doamna viceprimar.
„Pentru această perioadă ne-am propus amenajarea a trei noi puncte de colectare cu module moderne, unul dintre ele a fost deja amenajat pe strada Sabinelor, urmează unul în cartierul Neptun şi unul în zona C5, discutăm şi despre un alt amplasament pe strada Antenei, rămâne de văzut.
Am constata că sunt destule persoane care depozitează selectiv, apreciază noile module, dar şi persoane cărora le este greu să apese pungile, alţii lasă tot pe jos gunoiul, însă în general e mult mai salubru.
La capitolul locuri de joacă din păcate încă ne confruntăm cu multe vandalizări, de exemplu cel din zona Parcului Victoriei a fost refăcut zilele trecute după ce îl reparasem, din nefericire după o

Viceprimarul Andaluzia Luca

Viceprimarul Andaluzia Luca

anumită oră vin alte categorii ce frecventează aceste locuri de joacă destinate copiilor, iar în urma lor rămâne dezastrul “ne-a declarat viceprimarul Andaluzia Luca.
În altă ordine de idei, viceprimarul Andaluzia Luca, după ce a fost desemnat coordonator al activităţilor de deszăpezire, a fost împuternicita să preia şi activitatea legată de atragerea de fonduri europene, mai exact va coordona Serviciul Management Proiecte cu Finanţare Externă, acolo unde recent au fost angajaţi doi funcţionari în urma concursului din 9-13 octombrie, Ungureanu Constantin Ionel şi Ion Bobocea.
„Este bine că acum avem doi ingineri cu experienţă care să lucreze la proiecte de investiţii, chiar ne lipseau oamenii în acest departament “a mai declarat viceprimarul Luca.