Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PE LINIA ȘEFILOR S.O.V.- MIHAIU, GUVERNATORUL „MUȘEȚEL“ DELIREAZĂ DIN NOU! PE LINIA ȘEFILOR S.O.V.- MIHAIU, GUVERNATORUL „MUȘEȚEL“ DELIREAZĂ DIN NOU!
Guvernatorul bucureştean Mălin Muşetescu, partenerul de pescuit al lui Liviu Dragnea, continuă atacul la adresa locuitorilor deltei, pe linia bannerelor afişate de fostul său... PE LINIA ȘEFILOR S.O.V.- MIHAIU, GUVERNATORUL „MUȘEȚEL“ DELIREAZĂ DIN NOU!

Guvernatorul Musetescu, dovada proverbului „Pestele cel mare se prinde cu banii din amenajare“…

Guvernatorul bucureştean Mălin Muşetescu, partenerul de pescuit al lui Liviu Dragnea, continuă atacul la adresa locuitorilor deltei, pe linia bannerelor afişate de fostul său şef Liviu Mihaiu, cum a fost cel inscripţionat „Bun venit în Delta Dunării, paradisul braconierilor “

Cunoscut susţinător şi apropiat al proprietarilor de amenajări piscicole, cu interese economice majore în Delta Dunării, guvernatorul Mălin Muşeteşti anunţa că, circa 15% din pescarii din Delta Dunării care şi-au desfăşurat legal activitatea anul trecut riscă să rămână fără permise anul acesta, din cauză că nu au reuşit să captureze 75% din cota alocată de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
După ce a încercat să lovească în zona transportatorilor şi cea a pescarilor sportivi, fără succes, prin proiecte ne fundamentate şi respinse ulterior din acest motiv, Muşetescu ia la rând şi pescarii comerciali.
„Circa 15% din cei 1.172 de pescari autorizaţi pentru activitatea de pescuit comercial în Deltă nu au realizat 75% din cota alocată, astfel că nu vor mai primi dreptul de a-şi desfăşura activitatea. Procentul de 15% nu este covârşitor, dar demonstrează traficul de peşte la negru din Deltă, acea hemoragie piscicolă care se face pe patru sau şase roţi, pe şosele. „a declarat guvernatorul Muşetescu.

Cum se face cariera in epoca PSD. Noul guvernator al Deltei, autorul unui interviu slugarnic cu Liviu Dragnea

Dincolo de faptul că prin cele afirmate legat de traficul de peşte la negru, guvernatorul își recunoaşte măsura incompetentei, el fiind cel care coordonează prin fişa postului corpul unic de control, prin afirmaţiile făcute guvernatorul Mihaiu 2, cum mai este numit în Delta şi acest om din filiera Sorin Ovidiu Vântu binecuvântat și de Dragnea, induce ideea că toţi pescarii care nu și-au realizat cota sunt infractori, că practica evaziunea fiscală. În această oală a guvernatorului intra şi pescarii care nu şi-au putut realiza cota deoarece au avut probleme medicale sau pur şi simplu au plecat din ţară, nefiind neapărat nişte infractori, aşa cum induce ideea fostul angajat al lui S.O.V., Malin Muşetescu.

Dacă are aceste dovezi, guvernatorul ar putea face plângeri penale direct pe baza deducerilor sale, însă este conştient de faptul că s-ar alege doar cu nişte plângeri penale, pentru că o instituţie publică funcţionează pe bază de documente, nu de pamflete, aşa cum i s-a mai atras atenţia atunci când i-au fost aruncate la gunoi „proiectele“…

Mai mult, actualul guvernator a inventat trasferurile de la o firma de apartament, pe un post de bugetar, ceea ce nici macar în Teleorman nu se practica. Vom reveni cu amănunte!