Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Penibil: Angajații Primăriei Tulcea, mutați la hotel, comparați cu refugiații ucraineni fugiți din calea războiului! Penibil: Angajații Primăriei Tulcea, mutați la hotel, comparați cu refugiații ucraineni fugiți din calea războiului!
Administratorul public al municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, a făcut o comparație total deplasată între angajații Primăriei Tulcea, mutați temporar într-un hotel și refugiații ucraineni... Penibil: Angajații Primăriei Tulcea, mutați la hotel, comparați cu refugiații ucraineni fugiți din calea războiului!

Administratorul public al municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, a făcut o comparație total deplasată între angajații Primăriei Tulcea, mutați temporar într-un hotel și refugiații ucraineni fugiți din calea războiului, după ce rușii le-au bombardat locuințele.

În timp ce ucrainenii loviți de ruși au lăsat în urmă apeoape toată viața lor, inclusiv rude măcelărite, angajații Primăriei s-au mutat temporar într-un hotel, pe perioada în care sediul Primăriei va fi reabilitat.

„Noi suntem 98 de persoane, plătim 11 lei pe zi de coleg. Statul român plătește 50 de lei pe zi de ucrainean” a declarat administratorul Nicolae Bibu pentru Evenimentul Zilei.

Comparația, fie ea pur matematică, este total deplasată, indiferent de părerea fiecăruia despre războiul din Ucraina și refugiați.

 

Colegii administratorului Bibu, după programul de 8 ore se întorc la ei acasă, acolo unde nu îi bombardează rușii, unde familia le este în siguranță. Așteptăm și reacția conducerii alese a Primăriei dar și răspunsul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.