Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Pensionarul militar acuzat de pedofilie a contestat arestarea! Ce a decis azi instanța Pensionarul militar acuzat de pedofilie a contestat arestarea! Ce a decis azi instanța
Tulceanul acuzat că ar fi agresat sexual doua minore va rămâne după gratii deși a contestat măsura arestării preventive. Contestatia pensionarului militar Florian Istratescu... Pensionarul militar acuzat de pedofilie a contestat arestarea! Ce a decis azi instanța

Tulceanul acuzat că ar fi agresat sexual doua minore va rămâne după gratii deși a contestat măsura arestării preventive.

Contestatia pensionarului militar Florian Istratescu a fost judecata azi la Tribunalul Tulcea, instanta respingând contestația acuzatului.

Solutia pe scurt: Respinge contestaţia declarată de inculpatul Istrătescu Florian, ca nefondată. Menţine încheierea pronunţată la data de 26.04.2018 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Tulcea în dosar nr. 2739/327/2018 ca legală şi temeinică. În temeiul art.275 alin.2 cod pr.penală. Obligă contestatorul la plata sumei de 250 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat.Onorariul avocatului desemnat din oficiu în sumă de 130 lei se va plăti din fondul MJ în favoarea BA Tulcea. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi 2.05.2018.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  6/2018  02.05.2018