Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PENTRU SENATORUL MOTOC USL TRĂIEŞTE ÎN CONTURILE FIRMEI SALE DE CONSULTANŢĂ! PENTRU SENATORUL MOTOC USL TRĂIEŞTE ÎN CONTURILE FIRMEI SALE DE CONSULTANŢĂ!
Senatorul liberal Octavian Motoc este unul dintre cei mai buni cunoscători şi militanţi în domeniul fondurilor europene. Atât de bun cunoscător încât banii europeni... PENTRU SENATORUL MOTOC USL TRĂIEŞTE ÎN CONTURILE FIRMEI SALE DE CONSULTANŢĂ!

motSenatorul liberal Octavian Motoc este unul dintre cei mai buni cunoscători şi militanţi în domeniul fondurilor europene. Atât de bun cunoscător încât banii europeni şi nu numai ajung direct la Tulcea mai exact direct acasă la senatorul Motoc, în buzunarele acestuia, prin intermediul firmei SC Expert Fonduri Structurale SRL Tulcea.

mot1Conform propriei declaraţii de interese, Motoc controlează cu 60% din părţile sociale societatea comercială Expert Fonduri Structurale SRL, firma de consultanţă în domeniul fondurilor europene, de aici probabil şi abnegaţia cu care se străduieşte să atragă direct şi indirect bani europeni.
mot2Mai departe, deşi practic se declară în opoziţie, încă de după destrămarea USL, Motoc a păstrat în suflet dar şi în conturi contracte această alianţă, firma lui beneficiind de contracte cu mai multe Primarii conduse de PSD şi nu numai.

Astfel, firma liberalului Motoc a încheiat contracte cu Primăria Jurilovca, Primăria Somova şi Primăria Ceamurlia de Jos, incasand zeci de mii de lei, conform documentelor oficiale.

O lovitură mai bănoasă pentru firmă lui Motoc a fost contractul încheiat prin achiziţie directă cu Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în valoare de 66.850 lei, contract încheiat în mandatul guvernatorului Edward Bratfanof.

Faptul că Motoc îmbină utilul cu profitul nu este un lucru nou, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost „demisionat “pe vremea preşedintelui Tarhon din Consiliul Judeţean.

Motoc candidează pe lista consilierilor judeţeni PNL cu gândul probabil la noi contracte pe care ar urma să le obţină firma lui dacă ar ajunge la putere.