Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PERCHEZIȚII LA RECE: ANCHETATORII L-AU LĂSAT PE BARONUL DE SIREASA FĂRĂ „CASH “ȘI CU CONTURILE BLOCATE PERCHEZIȚII LA RECE: ANCHETATORII L-AU LĂSAT PE BARONUL DE SIREASA FĂRĂ „CASH “ȘI CU CONTURILE BLOCATE
Ofițeri ai brigăzii de criminalitate economică financiară au descins, în dimineața zile de 18 octombrie, la sediul Agrodelta Sireasa, cel mai mare producător agricol... PERCHEZIȚII LA RECE: ANCHETATORII L-AU LĂSAT PE BARONUL DE SIREASA FĂRĂ „CASH “ȘI CU CONTURILE BLOCATE

Traian Rece,fost ospatar, actual latifundiar de carton

Ofițeri ai brigăzii de criminalitate economică financiară au descins, în dimineața zile de 18 octombrie, la sediul Agrodelta Sireasa, cel mai mare producător agricol autohton din Delta Dunării.
Conform surselor noastre, neoficiale, toate conturile firmelor administrate de Traian Rece au fost blocate, anchetatorii confiscând și toți banii lichizi descoperiți la percheziție. Interesant este și faptul că avocata lui Rece, fosta judecătoare Alexandra Stamate, s-ar fi dezis deja de fostul senator, neparticipând ca reprezentant legal la percheziție, deși a fost solicitată.
Mandatul de percheziție a fost semnat, încă din data de 15 octombrie, de un judecător de la Secția penală a Tribunalului Tulcea.
Surse neoficiale afirmă că motivul descinderii ar fi verificarea unor suspiciuni privind infracțiuni de spălare a banilor, care ar fi fost comise de Agrodelta Sireasa și de Traian Rece, administratorul societății.