Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PESCĂRUŞUL SARICHIOI,DIN NOU CAMPIOANA JUDEȚULUI! PESCĂRUŞUL SARICHIOI,DIN NOU CAMPIOANA JUDEȚULUI!
ACS PESCĂRUŞUL SARICHIOI este echipa campioana judeţeană la fotbal, liga a IV-a, pentru al treilea an consecutiv. Pe Stadionul Pescăruşul azi a avut loc... PESCĂRUŞUL SARICHIOI,DIN NOU CAMPIOANA JUDEȚULUI!

ACS PESCĂRUŞUL SARICHIOI este echipa campioana judeţeană la fotbal, liga a IV-a, pentru al treilea an consecutiv. Pe Stadionul Pescăruşul azi a avut loc festivitatea de premiere, după ce, echipa campioană a evoluat într-un meci amical în compania vicecampioanei judeţului Brăila, Victoria Traian, meciul ultimei etape a play-off-ului Ligii a IV-a nedispunându-se, deoarece echipa Şoimii Topolog a anunţat cu câteva zile în urmă că nu se poate prezenta, o parte din jucătorii acesteia fiind în echipa de juniori U19 care joacă în aceiaşi zi în returul etapei interjudeţene. Chiar dacă a fost un meci amical, tribunele au fost pline, fiind cunoscut faptul că suporterii echipei Pescăruşul vin în număr mare atât la meciurile de acasă, cât şi la cele din deplasare.
Înaintea seniorilor, juniorii A1 au avut şi ei un meci amical, după fluierul de final al centralului fiind la rândul lor premiaţi pentru ocuparea locului 3 în clasamentul grupei.
Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, înainte de a premia echipele, a mulţumit suporterilor pentru susţinere, autorităţilor locale pentru sprijinul consistent şi serios în promovarea şi dezvoltarea fenomenului fotbalistic la nivelul acestei comune, jucătorilor şi antrenorilor pentru performanţele obţinute. S-au acordat diplome, cupe, medalii, câte un set de echipament complet pentru ambele echipe şi trofee pentru cel mai bun jucător, la juniori fiind desemnat Cristea Marius, cel mai bun dintre seniori fiind Cristian Pantelie. După datina, au fost premiaţi şi arbitrii meciurilor.