PESTE 150 DE POLIȚIȘTI TULCENI, LA DATORIE DE CRĂCIUN

De Crăciun, polițiștii vor fi la datorie, astfel încât cetățenii județului Tulcea să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului alături de cei dragi.

În perioada 22 – 26 decembrie a.c, pentru ca tulcenii să sărbătorească în siguranță Crăciunul, peste 150 de poliţişti vor acţiona în tot județul, în locurile unde vor avea loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Cei peste 150 de polițiști care vor acționa zilnic, provin din structurile de  ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale și arme, explozivi și substanțe periculoase.

Pe linia prevenirii evenimentelor rutiere negative, recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.