Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Cererile au putut fi depuse până la finalul săptămânii trecute: în total, Consiliul Județean Tulcea primit mai bine de 230 de solicitări de la...

Cererile au putut fi depuse până la finalul săptămânii trecute: în total, Consiliul Județean Tulcea primit mai bine de 230 de solicitări de la elevi de pe raza județului Tulcea.

Conform centralizării realizate după termenul limită de depunere a dosarelor, au fost depuse 129 de solicitări pentru elevi care au domiciliul în municipiul Tulcea și 103 solicitări venite din partea unor elevi care au domiciliul pe raza județului, în altă localitate decât municipiul reședință de județ.
Vă reamintim faptul că instituția Consiliului Județean acordă, în total, 30 de burse speciale, în valoare de 400 de lei lunar (pe parcursul anului școlar). Vor fi acordate 15 burse pentru elevi care au domiciliul în municipiu, respectiv 15 pentru cei domiciliați în alte localități ale judetului Tulcea.
În perioada următoare, comisia de specialitate va analiza toate dosarele depuse, urmând ca după stabilirea câștigătorilor lista să fie publicată atât pe pagina de Facebook a instituției, cât și pe site-ul instituției www.cjtulcea.ro.