Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Peste 35 kilograme de pește confiscat de polițiștii Postului de Poliție Topolog Peste 35 kilograme de pește confiscat de polițiștii Postului de Poliție Topolog
La 20.10.2016, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog împreună cu reprezentanții R.A.R. Tulcea și un reprezentant din cadrul Direcției Sanitară Veterinară și pentru... Peste 35 kilograme de pește confiscat de polițiștii Postului de Poliție Topolog

pesteLa 20.10.2016, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog împreună cu reprezentanții R.A.R. Tulcea și un reprezentant din cadrul Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea, au efectuat o acțiune pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, cât și verificarea legalității a inspecției tehnice periodice a autoturismelor care transportă alimente de origine animală.

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat un bărbat de 56 ani din orașul Hârșova, jud. Constanța, care oferea spre vânzare o cantitate de peste 35 kg pește în satul Făgărașu Nou, com. Topolog, fără a deține documente de proveniență. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990, iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost constatate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.125 lei și au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.