Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Peste 400 poliţişti menţin ordinea publică în judeţul Tulcea  în timpul minivacanței de 1 mai Peste 400 poliţişti menţin ordinea publică în judeţul Tulcea  în timpul minivacanței de 1 mai
  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea îşi va concentra acţiunile, în perioada  01. – 04.05.2014, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă... Peste 400 poliţişti menţin ordinea publică în judeţul Tulcea  în timpul minivacanței de 1 mai

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea îşi va concentra acţiunile, în perioada  01. – 04.05.2014, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul întregului județ.

În derularea acestor acțiuni vor fi implicați peste 400 polițiști de la structurile de ordine publică, investigații criminale, investigarea fraudelor, acțiuni speciale, poliție rutieră, arme, explozivi, substanțe periculoase etc.

Principalele activități ce vor fi desfășurate de polițiști în această perioadă sunt:

         Monitorizarea permanentă a zonelor cu aflux mare de turiști, pentru evitarea producerii oricăror evenimente deosebite și pentru o intervenție rapidă și fermă.

         Intensificarea acțiunilor și creșterea numărului de patrule de ordine publică în zonele aglomerate, în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale.

         Intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă mai ales în zonele cu aflux de turiști, precum şi monitorizarea stărilor conflictuale.

         Prezenţa activă a Poliţiei Rutiere pe principalele drumuri care tranzitează judeţul Tulcea, în vederea fluidizării circulaţiei, pentru evitarea blocajelor și prevenirea accidentelor rutiere.