Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Petrece ziua copilului în Piața Civică! Petrece ziua copilului în Piața Civică!
Pe data de 1 iunie, Consiliul Județean Tulcea și ONG Celisea îi invită pe cei mici la carnaval! Picturi pe față, baloane modelabile, concursuri... Petrece ziua copilului în Piața Civică!

copiiPe data de 1 iunie, Consiliul Județean Tulcea și ONG Celisea îi invită pe cei mici la carnaval! Picturi pe față, baloane modelabile, concursuri și premii surpriză pentru copii – acestea sunt doar o parte din surprizele pregătite pentru micuții dumneavoastră!

De Ziua Copilului, îi așteptăm pe cei mari și pe cei mici în centrul municipiului, acolo, unde, între 9,30 și 12,00, are loc Carnavalul „Personaje din poveștile copilăriei”.

„În fiecare an avem bucuria de a organiza astfel de spectacole și concursuri pentru cei mici, astfel încât cât mai mulți copii să se bucure de această frumoasă zi, cea care aduce vara. Sper că și în acest micuții să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit pentru ei! Nu uitați, pe 1 iunie vă așteptăm în Piața Civică!“, spune președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Program

Astfel, începând cu ora 10.00, pe scenă se va derula parada costumelor (88 locuri) iar în paralel se vor desfășura un atelier de pictură figurine ipsos (45 locuri) și un atelier sportiv (12 locuri).

Ziua va fi „presărată” cu momente artistice, momente distractive și alte surprize.