Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„PIRAŢII“ CONTRAATACĂ: CHICHI, ACUZAT DE CONFLICT DE INTERESE! „PIRAŢII“ CONTRAATACĂ: CHICHI, ACUZAT DE CONFLICT DE INTERESE!
Directorul Navrom Delta şi consilier judeţean în acelaşi timp, Nicolae Chichi a atacat din nou concurenta, respectiv firmele ce fac transport naval de pasageri... „PIRAŢII“ CONTRAATACĂ: CHICHI, ACUZAT DE CONFLICT DE INTERESE!

Directorul Navrom Delta şi consilier judeţean în acelaşi timp, Nicolae Chichi a atacat din nou concurenta, respectiv firmele ce fac transport naval de pasageri în zona Deltei cu bărci rapide.
Nu este prima dată când Chichi îi numeşte pe aceştia „piraţi “, privind probabil din postura de concurent, solicitând chiar controale din partea Căpităniei.
Nu se înţelege prea bine însă dacă domnul Chichi vorbeşte din postura de director Navrom şi urmăreşte distrugerea concurenţei sau ca şi ales judeţean PNL şi aici intervine şi dilema unor transportatori.
„Dacă domnul Chichi este angajatul Navrom, firma ce are printre acţionari şi Consiliul Judeţean Tulcea, şi este şi consilier judeţean, nu se afla în conflict de interese, mai ales că în şedinţele Consiliului Judeţean pare mereu prezent ca purtător de cuvânt şi interese din partea Navrom… “
Pentru că dilema să aibă o rezolvare concretă, a fost transmisă o solicitare către Agenţia Naţională de Integritate.