PISICA SALVATA DE POMPIERII TULCENI

646x404Astăzi,  la ora 10.35, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Delta” al judeţului Tulcea a fost anunţat, prin numărul unic de apel 112, de izbucnirea unui incendiu la o butelie aflată în curtea  unei gospodării situate pe strada Timpului din municipiul Tulcea.            Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, s-a deplasat un echipaj de intervenţie cu o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, care, ajuns la locul evenimentului, a constatat că focul se manifesta la robinetul  de alimentare cu gaz a buteliei, însă pompierii au acţionat imediat şi au stins flacăra.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o utilizarea focului  în apropierea buteliei care nu era închisă etanş .

În drumul spre întoarcere la subunitate, pompierilor le-a fost solicitat sprijinul de a salva o pisică care a rămas blocată într-un copac din zona Autogării Tulcea.

„Echipajul s-a deplasat în zonă şi a ,,eliberat” pisica de pe creanga  pe care era blocată, aducând-o la sol, în siguranţă“ transmite purtatorul de cuvant al Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta

„DELTA” Tulcea  plt. adj.Tulceanu Angela