Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Pistol cu gaze MAKAROV și 269 proiectile, descoperite asupra unui cetățean ucrainean în P.T.F. Isaccea Pistol cu gaze MAKAROV și 269 proiectile, descoperite asupra unui cetățean ucrainean în P.T.F. Isaccea
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de către un cetățean ucrainean, pe sensul de intrare în România,... Pistol cu gaze MAKAROV și 269 proiectile, descoperite asupra unui cetățean ucrainean în P.T.F. Isaccea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de către un cetățean ucrainean, pe sensul de intrare în România, un pistol cu gaze MAKAROV calibru 4,5 mm și 269 proiectile aferente.

În data de 01.04.2023, în jurul orei 20.45, polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au efectuat controlul, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism condus de către un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani.

Astfel, în cotiera autoturismului au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, un pistol cu gaze Makarov, calibru 4,5 mm și 269 proiectile aferente.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată, iar pistolul și proiectilele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Garda de Coastă