Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PMP Tulcea mulțumește membrilor, militanților și simpatizanților partidului PMP Tulcea mulțumește membrilor, militanților și simpatizanților partidului
Partidul Mișcarea Populară Tulcea mulțumește tuturor celor care au ales să pună ștampila de vot pe sigla PMP la alegerile parlamentare de duminică. Potrivit... PMP Tulcea mulțumește membrilor, militanților și simpatizanților partidului

tarhonPartidul Mișcarea Populară Tulcea mulțumește tuturor celor care au ales să pună ștampila de vot pe sigla PMP la alegerile parlamentare de duminică. Potrivit primelor rezultate, pentru Camera Deputaților, candidații acestui partid au obținut un procent de 7,20%, iar pentru Senat – 7,32%.
Președintele PMP Tulcea, Victor Tarhon, le transmite tuturor tulcenilor că va trata cu cinste și responsabilitate fiecare vot obținut la alegerile parlamentare. ”Ne onorează încrederea pe care ne-ați acordat-o prin acest vot. Eu și colegii mei am demonstrat că suntem și vom rămâne în slujba voastră, indiferent de rezultatele finale. Știu că ați ales proiectele personale (maximum 300 de parlamentari în 2020, dezvoltare economică, modernizare infrastructură), precum și programul partidului, cu focus pe natalitate, reformă în educație și sănătate, acestea fiind doar câteva dintre proiectele care vor aduce bunăstare pentru români și implicit pentru tulceni”, a precizat Victor Tarhon.
Deși PMP se află la primele alegeri de acest fel, s-a situat pe locul 3 în preferințele cetățenilor din Tulcea. În orașul Isaccea, de exemplu, a fost obținut un rezultat de patru ori mai mare decât media națională. ”Mulțumesc tuturor membrilor, militanților și simpatizanților partidului, pentru că au investit timp și energie, demonstrând că le pasă cu adevărat de destinul tulcenilor. Continuăm să luptăm pentru acest județ cu un uriaș potențial neexploatat, dar care are nevoie de mai multă seriozitate și implicare din partea tuturor aleșilor”, a mai declarat președintele PMP Tulcea.