Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PNL DEZMINTE IMPLICAREA ÎN ORGANIZAREA UNUI PROTEST „FĂRĂ NICI O FINALITATE “ PNL DEZMINTE IMPLICAREA ÎN ORGANIZAREA UNUI PROTEST „FĂRĂ NICI O FINALITATE “
Primăria Tulcea a aprobat cererea a două persoane fizice pentru organizarea unei manifestări publice timp de două ore intitulată „Tulcea vrea pediatrie “, pentru... PNL DEZMINTE IMPLICAREA ÎN ORGANIZAREA UNUI PROTEST „FĂRĂ NICI O FINALITATE “

BALAN LUCIAN DANIELPrimăria Tulcea a aprobat cererea a două persoane fizice pentru organizarea unei manifestări publice timp de două ore intitulată „Tulcea vrea pediatrie “, pentru dată de 22 august.
Conducerea PNL Tulcea neagă zvonurile legate de implicarea în organizarea acestui eveniment, menţionând că deşi există anumite persoane care se ocupă de organizarea acestui protest,persoane ce au fost implicate în  campania electorala de anul acesta, acestea nu mai fac parte din partid.
„Organizaţia municipală PNL Tulcea nu are legătură cu această manifestare despre care dealtfel nici nu ştim prea multe. Orice membru poate participa că persoană fizică, este treaba lor, iar legat de anumite persoane care se ocupă de organizare, acestea nu mai fac parte din echipa PNL, după cum ştiţi din luna iulie a intervenit o schimbare în această organizaţie, doamna Zibileanu fiind înlocuită de subsemnatul, acum avem o echipă nouă. Revenind la manifestarea respectivă, despre care eu personal cred că nu are nici o finalitate, pot spune că vom căuta, şi vorbesc şi în calitate de consilier judeţean, soluţii concrete. Din păcate situaţie este una cronica la nivel de ţară, nu este o problemă locală. Este democraţie, oamenii se pot manifesta cum doresc, într-un cadru legal “a declarat preşedintele organizaţiei municipale PNL Tulcea, Daniel Lucian Bălan.