Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PNL BABADAG SE LEAPĂDĂ DE COLEGUL ARESTAT! PNL BABADAG SE LEAPĂDĂ DE COLEGUL ARESTAT!
  PNL Babadag a făcut o declaraţie oficială prin care se distanţează de colegul Ionuţ Bonţoi, vicepreşedinte al organizaţiei şi viceprimar al oraşului Babadag,... PNL BABADAG SE LEAPĂDĂ DE COLEGUL ARESTAT!

 

PNL Babadag a făcut o declaraţie oficială prin care se distanţează de colegul Ionuţ Bonţoi, vicepreşedinte al organizaţiei şi viceprimar al oraşului Babadag, după ce acesta a fost arestat pentru luare de mită.

“Dezamăgiţi profund de situaţia în care a ajuns vicepreşedintele organizaţiei noastre şi viceprimar al oraşului, d-l Ionuţ Bonţoi, facem, în lipsa probelor administrate în speţă, următoarea declaraţie oficială:
1. Cum îţi aşterni aşa dormi.
2. Dacă te amesteci în tarate, te mănâncă porcii.
Un alt punct de vedere şi măsurile ce se impun, numai după ce instanţă de judecata va da un verdict. Nu putem însă să nu ne ascundem mirarea faţă de arestarea preventivă pentru 30 de zile deşi în alte cauze, poate mai grave, inculpaţii au fost cercetaţi în stare de libertate”- ORGANIZAŢIA LOCALĂ PNL BABADAG.

Până la acest eveniment Ionuţ Bonţoi a fost mâna dreaptă a preşedintelui organizaţiei PNL Babadag, primarul Georgian Caraman.

Mai mult, chiar şi liderii organizaţiei judeţene, deşi au avut o discuţie la un restaurant din Tulcea împreună cu primarul Caraman, nu au dorit să adopte o poziţie oficială vizavi de colegul Ionuţ Bonţoi, alegând să se disocieze de acesta, având în vedere că este campanie electorală, aceasta contând mai mult ca imagine decât sprijinul, măcar moral, arătat pentru un vechi prieten şi coleg.