Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PNL ȘI-A DESEMNAT CANDIDAȚII: ȘIȘCU LA C.J.,ILIE LA PRIMĂRIE! PNL ȘI-A DESEMNAT CANDIDAȚII: ȘIȘCU LA C.J.,ILIE LA PRIMĂRIE!
Biroul Permanent Național al PNL a validat ieri candidaturile  la alegerile locale  din acest an: candidatura lui Ștefan Ilie (președintele PNL Tulcea) la Primăria Municipiului... PNL ȘI-A DESEMNAT CANDIDAȚII: ȘIȘCU LA C.J.,ILIE LA PRIMĂRIE!

Biroul Permanent Național al PNL a validat ieri candidaturile  la alegerile locale  din acest an: candidatura lui Ștefan Ilie (președintele PNL Tulcea) la Primăria Municipiului Tulcea și a deputatului George Șișcu la funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Am pornit la drum alături de Ştefan Ilie în urmă cu trei ani şi iată că acum suntem tot împreună candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi respectiv Primăria Municipiului Tulcea. Am încredere că împreună putem reuşi, iar la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Municipal sper să avem, din vara acestui an, şi majoritate. Sunt încrezător, în ceea ce mă priveşte, mai ales că am experienţa din perioada în care am ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean“a declarat deputatul Șișcu.

Ștefan Ilie: „Candidez pentru că Tulcea merită o administrație funcțională, eficientă și transparentă! Candidez pentru că orașul Tulcea nu-și mai permite întârzieri: trebuie sa atragă resurse, fonduri europene și să înceapă o dezvoltare profundă și durabilă. Eu chiar știu ce e de făcut pentru asta!“.