PNL Tulcea alege între Câțu și Orban pe 31 iulie

Deși pe surse presa centrala trece organizația PNL Tulcea „în contul” lui Ludovic Orban, oficial încă nu s-a luat nici o decizie. Prin tradiție Orban a fost apropiat de organizația tulceană încă de la înființare, prieten apropiat al lui Crin Antonescu , însă între timp garnitura liberalilor tulceni s-a mai schimbat..

Rămâne de văzut cu ce decizie vor ieși în public liberalii după conferința județeană de alegeri din data de 31 iulie,atunci când sunt anunțați la Tulcea ambii candidați la conducerea națională a Partidului.

„Imediat după alegerile organizației județene vom da o declaratie privind moțiunile” ne-a declarat președintele PNL Tulcea, Stefan Ilie.

Deputatul liberal George Șișcu, prim-vicepreședinte PNL Tulcea a dat de înțeles printr-o postare pe pagina personală că ar prefera continuitatea alături de Ludovic Orban:

„În urmă cu 4 ani, Ludovic Orban prelua președinția PNL într-unul dintre cele mai complicate momente din existența partidului.

În România, totodată, începuse domnia lui Dragnea, iar țara urma să fie aruncată într-o perioadă cumplită.4 ani mai târziu, Partidul Național Liberal este principalul partid din România, lider al unei guvernări performante. În loc să prefere câștigul ușor de puncte electorale din băncile opoziției, atunci când a fost greu și apoi când a venit cea mai cumplită criză peste România, pandemia covid-19, Ludovic Orban și-a asumat calitatea de Premier și a dus PNL la guvernare.

La fel de important, nu a uitat, indiferent de rolurile publice asumate, de colegii săi de partid, până la membrii simpli.

Sunt convins că și următorii patru ani vor fi de succes pentru PNL cu Ludovic Orban!