POLIȚIA SCOATE TOATE RADARELE PE TRASEE

În perioada 28.04. – 06.05.2013 sunt preconizate creșteri importante ale valorilor de trafic rutier, atât spre zonele de interes turistic, cât și în zona lăcașelor de cult.

Una din prioritățile Poliției Rutiere în această perioadă va fi asigurarea prezenței active pe principalele artere din zonele turistice, precum și pe traseele de acces către acestea pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere și a blocajelor în trafic și fluidizarea circulației.

Poliția Ruieră va fi prezentă și în zona adiacentă a lăcașelor de cult și pe căile de acces către acestea, în scopul asigurării fluenței traficului rutier pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente rutiere (accidente sau blocaje).

Având în vedere faptul că multe dintre accidentele rutiere de pe raza județului Tulcea au drept cauză viteza și că județul va avea mulți turiști, mai ales în minivacanța din perioada 01 – 06.05.2013, circulația putând deveni aglomerată și încărcată, Poliția Rutieră va folosi aparatele radar la capacitate maximă.