Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Pompierii tulceni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată Pompierii tulceni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată
 În după amiaza zilei de 18.07.2016,  la ora 16.22,  Inspectoratul pentru Situaţii  de  Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost anunţat prin numărul unic... Pompierii tulceni au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată

FB_IMG_1468931224789 În după amiaza zilei de 18.07.2016,  la ora 16.22,  Inspectoratul pentru Situaţii  de  Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost anunţat prin numărul unic de apel 112,  de izbucnirea unui incendiu care se manifesta la clădire dezafectată situată pe strada Isaccei din municipiul Tulcea.

Pentru localizarea si lichidarea incendiului, s-au deplasat două echipaje cu două  autospeciale cu apă şi spumă  din cadrul Detaşamemntului de Pompieri Tulcea, care, ajunse la faţa locului, a constatat că focul se manifesta la nivelul acoperişului.

În urma intervenţiei, pompierii tulceni au stins incendiul, în care au ars podul şi acoperişul clădirii pe o suprafaţă de cca. 100 m2.

Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o utilizarea  focului deschis în spaţii închise .