Pompierii tulceni vor avea un nou comandant începând cu data de 1 octombrie

petrov-danielPrin încetarea de drept a împuternicirii domnului colonel Deaconu Constantin, care a asigurat comanda pompierilor tulceni în perioada 31.03.2016 — 30.09.2016, începând cu data de 1 octombrie a.c., prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la comanda ISU Tulcea va fi împuternicit inspector șef, pe o perioadă de 6 luni, domnul locotenent colonel Petrov Daniel.

Locotenent colonel Petrov Daniel s-a născut la data de 24.07.1978, în județul Tulcea. În anul 2001 a absolvit Academia de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’ București, Facultatea de Pompieri, ulterior urmând în cadrul aceleiași instituții și un curs postuniversitar de specializare în domeniul, Managementul riscului de incendiu’, cu o durata de un an.

Viitorul inspector șef, care va fi împuternicit la comanda unității, a ocupat, anterior, mai multe funcții în structurile operative din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea, respectiv, din anul 2001 până în anul 2009 și-a desfășurat activitatea în calitate de locțiitor și ulterior de comandant al Detașamentului de Pompieri Tulcea, iar din luna decembrie 2009 până în data de 12 iulie 2015 a îndeplinit funcția de șef al Centrului Operațional.

Având experiența gestionării a sute de intervenții și remarcându-se prin rigurozitate si profesionalism în îndeplinirea activităților specifice, locotenent colonel Petrov Daniel a fost fost propus și ulterior a îndeplinit funcția de împuternicit inspector șef al Inspectoratului

Pentru Situații de Urgență ‘Dobrogea’ al județului Constanța, în perioada 13.07.2015-13.07.2016.