„POPICU“ ESTE NOUL PREȘEDINTE INTERIMAR AL ALDE TULCEA!

Suspendat de un an de zile de la locul de muncă, președintele interimar al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Tulcea, Radu Romul Vasile, a demisionat din funcția politică, incompatibilă cu funcția de funcționar public.
După ce conducerea filialei tulcene s-a deplasat la București pentru discuții cu conducerea centrală, Biroul Politic Național a luat act de demisie și totodată a desemnat un nou președinte interimar în persoana fostului deputat Marius Octavian Popa.
Fost președinte al PNL Tulcea, Popa a demisionat din acel partid în mai 2016, nemulțumit de direcția partidului dar și de cei veniți din PDL.
„Sunt multe lucruri foarte rele de spus, lucruri ce se întâmplă în PNL. Este evident că în Partidul Naţional Liberal nu mai există nici o regulă care să reglementeze anumite abuzuri, cum a fost cazul meu. Am stat de vorbă cu alţi prieteni liberali şi am ajuns la concluzia că din păcate PNL risca să păţească ceva mai rău decât ţărăniştii. Să ştiţi că poţi pierde alegeri dar nu e o nenorocire, e un accident trecător, poţi să ieşi din viaţa politică dar nici acolo nu e o nenorocire, dar dacă ajungi să te acoperi de ridicol, deabia atunci e o nenorocire “declara la plecarea din PNL Octavian Marius Popa.

Popa este în acest moment comisarul șef adjunct al Gărzii naționale de Mediu.