Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

POPICU NU DOARME VARA: ALDE A RACOLAT MAI MULȚI CONSILIERI LIBERALI ȘI DISCUTĂ CU PRIMARI ȘI VICEPRIMARI PENTRU SPRIJIN LA ALEGERILE VIITOARE! POPICU NU DOARME VARA: ALDE A RACOLAT MAI MULȚI CONSILIERI LIBERALI ȘI DISCUTĂ CU PRIMARI ȘI VICEPRIMARI PENTRU SPRIJIN LA ALEGERILE VIITOARE!
În stilul politic consacrat de mult, când alții sunt în vacanță fostul Octavian Popa lucrează cu spor și rărește rândurile adversarilor politici. După cum... POPICU NU DOARME VARA: ALDE A RACOLAT MAI MULȚI CONSILIERI LIBERALI ȘI DISCUTĂ CU PRIMARI ȘI VICEPRIMARI PENTRU SPRIJIN LA ALEGERILE VIITOARE!

În stilul politic consacrat de mult, când alții sunt în vacanță fostul Octavian Popa lucrează cu spor și rărește rândurile adversarilor politici. După cum a declarat Popă, actual coordonator al ALDE Tulcea de la nivel național, majoritatea consilierilor care au acceptat să treacă la ALDE, la viitoarele alegeri, provin din rândul liberalilor nemulțumiți, dar și de la P.M.P.
„Au început să vină la ALDE foarte mulți oameni, mulți consilieri, oameni cu funcții de conducere care deocamdată nu pot face pasul oficial deoarece ar suferi repercusiuni, ar pierde mandate, cauzând complicații în funcționarea comunităților respective, dar sunt deja alături de noi și ceea ce e mai important, îi vom avea alături de noi la viitoarele alegeri, ceea ce va face ca organizația ALDE Tulcea să obțină un rezultat mult mai bun. Da, sunt inclusiv actuali primari și viceprimari care vor trece la ALDE “a declarat Octavian Popă, membru al Biroului Politic Executiv ALDE.