Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

  Presa din China s-a arătat interesată de specializarea cadrelor medicale tulcene în Spitalul Municipal Suzhou: în acest sens, cotidianul Suzhou Daily a prezentat...

 

Presa din China s-a arătat interesată de specializarea cadrelor medicale tulcene în Spitalul Municipal Suzhou: în acest sens, cotidianul Suzhou Daily a prezentat într-o pagină de ziar povestea schimbului de experienţă dintre partea română şi cea chineză.

 

 Este vorba despre pregătirea profesională a unor cadre medicale din Tulcea (realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea) în Spitalul Municipal Suzhou. Amintim faptul că delegația de medici tulceni care a participat la acest program de training a fost formată din Stamate Emilia, medic oftalmolog, Zenobie Stoianovschi, medic fiziokinetoterapeut, Niculescu Dominic, medic fiziokinetoterapeut, Miron Cristina, asistent medical, Pintilie Gabriela, asistent medical, dr. Stamate, dr. Stoianovschi și dr. Niculescu (specializare în acupunctură și terapii tradiționale chinezești, respectiv în kinetoterapie și în special masaj).