Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Poveștile copilăriei“, concurs online organizat la Tulcea „Poveștile copilăriei“, concurs online organizat la Tulcea
Consiliul Județean Tulcea va organiza un concurs online cu premii pentru copiii tulceni cu vârsta mai mică de 14 ani, care sunt invitați să... „Poveștile copilăriei“, concurs online organizat la Tulcea

Consiliul Județean Tulcea va organiza un concurs online cu premii pentru copiii tulceni cu vârsta mai mică de 14 ani, care sunt invitați să trimită, până pe data de 27 mai 2021, ora 12.00, pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com (sau prin mesaj direct către pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea) lucrările lor pe tema „Poveștile copilăriei, ediția a doua“.

În cazul în care concurenții nu primesc confirmare pentru e-mailurile transmise, pot semnala acest lucru la numărul de telefon 0240 502208.
Lucrările înscrise în concurs (desene, colaje, machete, poezii, compuneri, cântece, fotografii etc., care să ilustreze tema concursului, respectiv povești clasice, studiate la școală, citite, vizionate sau cele proprii, din experiența personală) vor fi originale, realizate în perioada desfăşurării concursului şi rezultatul unui efort individual.
Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare.
Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurtă descriere a lucrării (maximum două fraze), numele și vârsta concurentului, numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive!