Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PPDD A MAI DAT AFARĂ UN CONSILIER LOCAL LA TULCEA! PPDD A MAI DAT AFARĂ UN CONSILIER LOCAL LA TULCEA!
  Din ce în ce mai subţiri, rândurile organizaţiei PPDD Tulcea se răresc şi cu sprijin din interior, acesta fiind probabil partidul cu cea... PPDD A MAI DAT AFARĂ UN CONSILIER LOCAL LA TULCEA!

 

Consiliera PPDD  Mazureac

Consiliera PPDD Mazureac

Din ce în ce mai subţiri, rândurile organizaţiei PPDD Tulcea se răresc şi cu sprijin din interior, acesta fiind probabil partidul cu cea mai mare rata de excluderi din istoria României!

În Consiliul Local Tulcea va avea loc o nouă schimbare, în şedinţa de la finele acestei luni, după ce PPDD a trimis o adresă oficială de retragere a sprijinului politic vizavi de consilierul Ionela Mazureac.

Din câte se pare, mazilirea acesteia se datorează faptului că ar lucre şi în funcţia de consilier parlamentar pentru deputatul Liviu Codirla, ales sub sigla PPDD, actualmente înregistrat la UNPR.

Locul consilierului Mazureac va fi luat de celebrul necunoscut Dan Cătălin Chirachina, care probabil că nu va întâmpina problem având în vedere că singură sarcina a consilierilor PPDD la Tulcea este de a respecta ordinele primarului Hogea, pentru că unii din conducerea partidului să îşi încaseze sinecurile din diverse Consilii de Administraţie ale societăţilor din subordinea Consiliului Local.