Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PPDD TULCEA ARE UN NOU PREŞEDINTE DIN ALT JUDEŢ! PPDD TULCEA ARE UN NOU PREŞEDINTE DIN ALT JUDEŢ!
  În cadrul unei şedinţe de partid desfăşurate vineri organizaţia judeţeană  Tulcea a Partidului Poporului Dan Diaconescu şi-a stabilit o nouă structură de conducere,... PPDD TULCEA ARE UN NOU PREŞEDINTE DIN ALT JUDEŢ!

 

Gheorghe Slabu

Gheorghe Slabu

În cadrul unei şedinţe de partid desfăşurate vineri organizaţia judeţeană  Tulcea a Partidului Poporului Dan Diaconescu şi-a stabilit o nouă structură de conducere, după ce fostul preşedinte Liviu Codârlă a abandonat partidul trecând la UNPR. Conducerea filialei tulcene a fost preluată, prin dispoziţia conducerii centrale,  de constanţeanul Gheorghe Slabu, cel care este şi preşedintele PPDD Constanţa. Tot ca interimari, în funcţii de prim- vicepreşedinte au fost numiţi Marcel Iordache,actual viceprimar al municipiului Tulcea, respectiv Cosmin Călin Boiangiu, surpriza fiind la postul de secretar general,fiind numit şi reprimit în organizaţie Liviu Dăuceanu, unii dintre fondatorii filielei tulcene, îndepărtat de fosta conducere bucureşteană.

„A fost o şedinţă de reanimare, de socializare, am instalat o conducere interimară iar coordonarea, ultimul cuvant, o vom avea noi de la Constanţa, aşa a decis conducerea centrală.În scurt timp vom face o analiza a tuturor filialelor din judeţul Tulcea, să vedem concret care este situaţia.Precizez că din punct d evedere al alianţelor politice la nivel local am dat mănă liberă, fiecare trebuie să urmărească interesul partidului şi al comunităţii, nu am recomandat imnperativ mergeti cu USL sau cu PDL.Alegeri la Tulcea pentru funcţiile de conducere vom organiza după alegerile europarlamentare,  rezultatul de la aceste alegeri va fi de altfel şi examenul de evaluare pentru actuala conducere interimară de la Tulcea“ a declarat secretarul executiv al PPDD Constanţa, Ion Radu.

Prim-vicepreşedintele interimar, viceprimarul  Marcel Iordache întăreşte afirmaţiile coordonatorilor constanţeni: „Referitor la voturile PPDD din Consiliul Local Tulcea vă pot spune că noi vom analiza fiecare proiect de hotărâre şi vom vota pentru interesul comunităţii, al tulcenilor, nu va fi un vot politic. Noi ne dorim colaborarea cu toţi consilierii pentru binele municipiului“.

P.S. În aceste noi condiţii, marea problemă a primarului Hogea va fi renunţarea la şicanele la adresa şefului Poliţiei Comunitare Tulcea, Bogdan Bulete, acesta fiind susţinut de PPDD.În condiţiile în care orgoliul va fi mai tare decăt înţelepciunea, Hogea se poate trezi oricănd că voturile PPDD se alătură celor de la USL, riscând să piardă un post de viceprimar dar şi alte posturi importante de director în societăţile din subordine.În aceste condiţii el este obligat să stea sluj la PPDD.